Om Skak for sjov

Skak for sjov er en forening, som har til formål at tilbyde skak-undervisning for både børn, unge og voksne samt at igangsætte og støtte lokale aktiviteter, som forener skakkens seriøse sider med det sjove ved spillet.

Med over 300 medlemmer, især børn mellem 5 og 15 år, er Skak for sjov Danmarks største skakklub. De fleste spiller på hold i skaklokalerne på Falkoner Alle 36 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens medlemmer er også med i Dansk Skak Union.
Da Skak for sjov blev oprettet i 2013, havde foreningen udelukkende børn og unge som målgruppe, men i dag har vi også voksenhold.

Hvorfor spille skak?
At spille skak er god hjernegymnastik. Man bliver bedre til at tænke analytisk og kreativt, og spillet fremmer koncentration, ro og fordybelse. Det dokumenterer mange undersøgelser. Men skak er ikke noget mirakelmiddel, og det skal frem for alt være sjovt for at fascinere og inspirere til videre indlæring. Skak for sjov har derfor til formål at forene det seriøse og det sjove ved skakspillet. Læs mere om skakkens sidegevinster.

Kontakt til underviser og tilmelding til hold
Se kontaktoplysninger til underviser Henrik Andersen under tilmeld.

Undervisningsteamet
Se billeder af Skak for sjovs undervisningsteam.

Bestyrelsen
Formanden for foreningen Skak for sjov hedder Morten Biede og kan kontaktes på mail: m.biede@gmail.com 
I bestyrelsen for Skak for sjov sidder desuden Jacob Waage, Malene Hollnagel, Ning Sommer Nielsen, Peter Stentebjerg-Andersen (kasserer) og Viggo Brøndegaard.
Se billede af bestyrelsen.

Skak for sjov – en godkendt forening
Skak for sjov er godkendt af Frederiksberg Kommune og får støtte efter folkeoplysningsloven. Se foreningens vedtægter.
Foreningens CVR. nr er 35322809.

Benyt Bedre til skak-butikken
Vil du købe et skakspil, et skakur, en skakbog eller andet skak-materiale, så kom forbi Bedre til skak-butikken på Falkoner Alle 36, Frederiksberg, eller se hjemmesiden www.bedretilskak.dk