Om Skak for sjov

Skak for sjov er en forening, som har til formål at tilbyde skak-undervisning for børn og unge samt at igangsætte og støtte lokale aktiviteter, som forener skakkens seriøse sider med det sjove ved spillet.

Med over 200 medlemmer er Skak for sjov Danmarks største skakklub for børn. De fleste spiller på hold i det flotte skaklokale på Hostrupsvej 8 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens børn og unge er også med i Dansk Skak Union.

Hvorfor spille skak?
At spille skak er god hjernegymnastik. Man bliver bedre til at tænke analytisk og kreativt, og spillet fremmer koncentration, ro og fordybelse. Det dokumenterer mange undersøgelser. Men skak er ikke noget mirakelmiddel, og det skal frem for alt være sjovt for at fascinere børn og inspirere til videre indlæring. Skak for sjov har derfor til formål at forene det seriøse og det sjove ved skakspillet. Læs mere om skakkens sidegevinster.

Kontakt til underviser og tilmelding til hold
Se kontaktoplysninger til underviser Henrik Andersen under tilmeld.

Undervisningsteamet
Se billeder af Skak for sjovs undervisningsteam.

Bestyrelsen
Formanden for foreningen Skak for sjov hedder Jens Ebbesen og kan kontaktes på mail ebbesen.jens@gmail.com, tlf. 30 71 75 85.
I bestyrelsen for Skak for sjov sidder desuden Malene Hollnagel, Marie Louise Valeur Jaques og Viggo Brøndegaard.
Se billede af bestyrelsen.

Skak for sjov – en godkendt forening
Skak for sjov er godkendt af Frederiksberg Kommune og får støtte efter folkeoplysningsloven. Se foreningens vedtægter.
Foreningens CVR. nr er 35322809.

Benyt Bedre til skak-butikken
Vil du købe et skakspil, et skakur, en skakbog eller andet skak-materiale, så kom forbi Bedre til skak-butikken på Hostrupsvej 8, Frederiksberg, eller se hjemmesiden www.bedretilskak.dk

 

Skak for sjov har undervisningslokale på Hostrupsvej 8, kld., Frederiksberg.

2012-11-20 13.39.25

SkakForSjovDeBedre5