Kalender 2022

August 

Uge 34, fra mandag den 22. august til og med lørdag den 27. august: Undervisning for 2. halvår 2022 begynder igen i lokalerne på Falkoner Alle 36.

Frederiksbergmesterskaberne i hurtigskak over to onsdage aftener i august, den 10. august og den 17. august, i lokalerne på Falkoner Alle 36. Turneringen er for både børn, unge og voksne, og selv om de fleste børn ikke har store chancer mod erfarne voksne skakspillere, er det et rigtig godt træningsarrangement op til DM for ungdom. NB: Sidste runde er begge dag nok først færdig ved 22-tiden, og turneringen er derfor måske for sent færdig for de yngste børn!
Deltagelse kræver medlemskab af Dansk Skak Union. 
Se invitation og mulighed for tilmelding.

September 

Weekenden den 30. september – 2. oktober: Danmarksmesterskaber for ungdom på Tietgen KompetenceCenter på Rugårdsvej 286, 5210 Odense NV. Dansk Skak Union er arrangør sammen med Boca Juniors og Læseforeningens Skakklub. De tre yngste grupper spiller kun lørdag og søndag. Deltagelse kræver medlemskab af Dansk Skak Union. Se invitation og mulighed for tilmelding.

Ved du…

Skak for sjov er Danmarks største skakklub
Foreningen Skak for sjov har ca. 275 medlemmer og er således landets største skakklub. De fleste spiller i det flotte skaklokale på Falkoner Alle 36 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens børn og unge er også med i Dansk Skak Union.

Børn på 5 år kan lære at spille skak
I Skak for sjov kan børn på 5 år være med på et skakhold. Nogle finder tidligt stor glæde og god udfordring i det klassiske brætspil. Se fx historien om Frode i skak-indslag på TV2-Lorry.

Sådan slår du din venner i skak
Hvordan får man de letteste sejre, og er der genveje til dem? Det svarer Henrik Andersen på i anledning af Skolernes Skakdag. Henrik underviser i skak og har desuden Danmarks eneste fysiske butik, der udelukkende sælger skakudstyr. Se hele interviewet på TV2’s hjemmeside.

Se ARKIV –  nyheder, som tidligere har været bragt på nyt-siden.

———-

Benyt Danmarks eneste skakbutik
Ved du, at der er en skakbutik på Falkoner Alle 36, Frederiksberg (nær metroen)? Se sortimentet på www.bedretilskak.dk og kig forbi i butikkens åbningstid eller ring til Henrik på 23 26 64 25. Det er også her, at Skak for sjov har undervisning, og du kan spille i Skaksalonen. Se skaksalon.dk
Tjek også udvalget af brikker, brætter, præmier, computerprogrammer, turneringsmateriale og merchandise (kasketter, krus, slips, T-shirts og vin).
Butikken har helt bogstaveligt givet os det udstillingsvindue, som dansk skak har savnet.” (Skakbladet)

Hvis du ikke finder, hvad du søger på Bedre til skaks hjemmeside , så prøv Dansk Skoleskaks skakshop eller Dansk Skak Unions skaksalg.

 

Skak er god hjernegymnastik

Kishi2

KoncentrationOgFokus2

SkakForSjovDeBedre2

KoncentrationOgFokus

salonskak

butikHostrupsvej2