Kalender 2024

Juli

To sommer-skakdage på det bedre niveau: Tirsdag den 2. juli kl. 9-16 og onsdag den 3. juli kl. 9-16 i skaklokalerne på Falkoner Alle 36. For børn og unge, som har står på skakregelne. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

To sommer-skakdage på det bedste niveau: Torsdag den 4. juli kl. 9-16 og fredag den 5. juli kl. 9-16 i skaklokalerne på Falkoner Alle 36. For børn og unge, som er øvede skakspillere. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

Skaksommerlejr for børn og unge: Søndag den 7. juli- lørdag den 13. juli på Skanderup Efterskole lidt uden for Kolding. Lejren er for alle skakspillere, øvet som helt nybegynder, mellem 8 og 20 år. Dansk Skak Union er arrangør. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

August

Frederiksberg Kommune-mesterskab i hurtigskak: Onsdag den 14. august kl. 19 og onsdag den 21. august kl. 19 i skaklokalerne på Falkoner Alle 26, Frederiksberg. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

September

Ikke noget endnu i denne måned.

Oktober

Danmarksmesterskaber for ungdom: I weekenden den 4. oktober-6. oktober (U-8, U-10 og U-12 begynder først lørdag) i Læseforeningens lokaler i Bolbro Brugerhus på Stadionvej 50, 5200 Odense. For børn og unge, som er medlemmer af Dansk Skak Union. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

Ved du…

Skak for sjov er Danmarks største skakklub
Foreningen Skak for sjov har ca. 350 medlemmer og er således landets største skakklub. De fleste spiller i det flotte skaklokale på Falkoner Alle 36 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens børn og unge er også med i Dansk Skak Union.

Børn på 5 år kan lære at spille skak
I Skak for sjov kan børn på 5 år være med på et skakhold. Nogle finder tidligt stor glæde og god udfordring i det klassiske brætspil. Se fx historien om Frode i skak-indslag på TV2-Lorry.

Sådan slår du din venner i skak
Hvordan får man de letteste sejre, og er der genveje til dem? Det svarer Henrik Andersen på i anledning af Skolernes Skakdag. Henrik underviser i skak og har desuden Danmarks eneste fysiske butik, der udelukkende sælger skakudstyr. Se hele interviewet på TV2’s hjemmeside.

Se ARKIV –  nyheder, som tidligere har været bragt på nyt-siden.

———-

Benyt Danmarks eneste skakbutik
Ved du, at der er en skakbutik på Falkoner Alle 36, Frederiksberg (nær metroen)? Se sortimentet på www.bedretilskak.dk og kig forbi i butikkens åbningstid eller ring til Henrik på 23 26 64 25. Det er også her, at Skak for sjov har undervisning, og du kan spille i Skaksalonen. Se skaksalon.dk
Tjek også udvalget af brikker, brætter, præmier, computerprogrammer, turneringsmateriale og merchandise (kasketter, krus, slips, T-shirts og vin).
Butikken har helt bogstaveligt givet os det udstillingsvindue, som dansk skak har savnet.” (Skakbladet)

Hvis du ikke finder, hvad du søger på Bedre til skaks hjemmeside , så prøv Dansk Skoleskaks skakshop eller Dansk Skak Unions skaksalg.

 

Skak er god hjernegymnastik

Kishi2

KoncentrationOgFokus2

SkakForSjovDeBedre2

KoncentrationOgFokus

salonskak

butikHostrupsvej2