Kalender 2021

August

Mandag den 23. august – lørdag den 28. august (uge 34): Alle hold i Skak for sjov begynder igen efter sommerpause.

August og september

Hver onsdag aften fra den 25. august til onsdag den 29. september: Turneringen “Frederiksberg efterår 2021” i lokalerne på Falkoner Alle 36 arrangeret af Frederiksberg Skakforening. Alle medlemmer af Dansk Skak Union kan deltage. Invitation og tilmelding på Dansk Skak Unions turneringsside.

Oktober

Weekenden den 1.-3. oktober (de tre yngste grupper spiller kun lørdag og søndag): Danmarksmesterskaber for ungdom arrangeret af Dansk Skak Union, Boca Juniors og Læseforeningens Skakklub. Spillested: Tietgen KompetenceCenter på Rugårdsvej 286, Odense. For alle børn og unge, som er medlemmer af Dansk Skak Union. Indbydelse og tilmelding på Dansk Skak Unions turneringsside.

Lørdag den 16.oktober til og med søndag den 24. oktober: Danmarksmesterskaber arrangeret af Dansk Skak Union, Fyns Skak Union og skakklubberne Sydøstfyn og Tårnet Svendborg. Spillested: Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, Svendborg. Alle medlemmer af Dansk Skak Union kan deltage. Indbydelse og tilmelding på Dansk Skak Unions turneringsside.

Lørdag den 30. oktober kl. 10-12: Junior Kronborg Master på Skolen i Bymidten, Marienlyst Allé 2, bygning 11, 2. sal, Helsingør. For børn og unge, som er medlemmer af Dansk Skak Union. Indbydelse og tilmelding på Dansk Skak Unions turneringsside.

November

Søndag den 7. november kl. 10.00 – 15.30: Juniorgrandprix-turnering for børn og unge i Skak for sjovs lokaler på Falkoner Alle 36, Frederiksberg. Alle børn og unge, som er medlemmer af en skakklub i hovedstadsområdet kan deltage. Se indbydelse og mulighed for tilmelding.

Ved du…

Skaksalon er åben på Falkoner Alle
Alle er velkomne i Skaksalonen på Falkoner Alle 36, Frederiksberg. Se mere på www.skaksalon.dk, og bemærk at skakbutikken Bedre til skak (samme sted) er åben samtidig – se www.bedretilskak.dk

Skak for sjov er Danmarks største skakklub
Foreningen Skak for sjov har ca. 200 medlemmer og er således landets største skakklub. De fleste spiller i det flotte skaklokale på Falkoner Alle 36 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens børn og unge er også med i Dansk Skak Union.

Børn på 5 år kan lære at spille skak
I Skak for sjov kan børn på 5 år være med på et skakhold. Nogle finder tidligt stor glæde og god udfordring i det klassiske brætspil. Se fx historien om Frode i skak-indslag på TV2-Lorry.

Sådan slår du din venner i skak
Hvordan får man de letteste sejre, og er der genveje til dem? Det svarer Henrik Andersen på i anledning af Skolernes Skakdag. Henrik underviser i skak og har desuden Danmarks eneste fysiske butik, der udelukkende sælger skakudstyr. Se hele interviewet på TV2’s hjemmeside.

Deltag i skakkonkurrence
Omkring den 1. i hver måned er der en ny skakopgave på www.skaksalon.dk. Hvis du, din ven eller en i din familie har et bud på en løsning, så mail det til skaksalon@gmail.com og deltag i lodtrækning om et opgavehæfte i Skak for sjov-serien.

Se ARKIV –  nyheder, som tidligere har været bragt på nyt-siden.

———-

Benyt Danmarks eneste skakbutik
Ved du, at der er en skakbutik på Falkoner Alle 36, Frederiksberg (nær metroen)? Se sortimentet på www.bedretilskak.dk og kig forbi i butikkens åbningstid eller ring til Henrik på 23 26 64 25. Det er også her, at Skak for sjov har undervisning, og du kan spille i Skaksalonen. Se skaksalon.dk
Tjek også udvalget af brikker, brætter, præmier, computerprogrammer, turneringsmateriale og merchandise (kasketter, krus, slips, T-shirts og vin).
Butikken har helt bogstaveligt givet os det udstillingsvindue, som dansk skak har savnet.” (Skakbladet)

Hvis du ikke finder, hvad du søger på Bedre til skaks hjemmeside , så prøv Dansk Skoleskaks skakshop eller Dansk Skak Unions skaksalg.

2012-11-20 13.38.28

Skak er god hjernegymnastik

Kishi2

KoncentrationOgFokus2

SkakForSjovDeBedre2

KoncentrationOgFokus

salonskak

butikHostrupsvej2