Kalender 2022

Januar

Lørdag den 29. januar kl. 10-16: Juniorgrandprix-turnering for børn og unge i Valby Skakklub, Høffdingsvej 10, 2500 Valby. Alle børn og unge, som er medlemmer af en skakklub i hovedstadsområdet, kan deltage. Se indbydelse og mulighed for tilmelding.

Februar

Lørdag den 12. februar kl. 10-16: Juniorgrandprix-turnering for børn og unge i Nørrebro Skakklub, Frejasgade 14, 2200 København N. Alle børn og unge, som er medlemmer af en skakklub i hovedstadsområdet, kan deltage. Se indbydelse og mulighed for tilmelding.

Marts

Lørdag den 5. marts kl. 10-16: Juniorgrandprix-turnering for børn og unge i Skakforeningen Øbro, Rosenvængets Alle 31, København Ø. Alle børn og unge, som er medlemmer af en skakklub i hovedstadsområdet, kan deltage. Se indbydelse og mulighed for tilmelding.

Søndag den 20. marts kl. 10-16: Juniorgrandprix-turnering for børn og unge i Skakforeningen Odysseus, Frødings Alle 8, 2860 Søborg. Alle børn og unge, som er medlemmer af en skakklub i hovedstadsområdet, kan deltage. Endelig invitation er endnu ikke klar.

Ved du…

Skak for sjov er Danmarks største skakklub
Foreningen Skak for sjov har ca. 275 medlemmer og er således landets største skakklub. De fleste spiller i det flotte skaklokale på Falkoner Alle 36 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens børn og unge er også med i Dansk Skak Union.

Børn på 5 år kan lære at spille skak
I Skak for sjov kan børn på 5 år være med på et skakhold. Nogle finder tidligt stor glæde og god udfordring i det klassiske brætspil. Se fx historien om Frode i skak-indslag på TV2-Lorry.

Sådan slår du din venner i skak
Hvordan får man de letteste sejre, og er der genveje til dem? Det svarer Henrik Andersen på i anledning af Skolernes Skakdag. Henrik underviser i skak og har desuden Danmarks eneste fysiske butik, der udelukkende sælger skakudstyr. Se hele interviewet på TV2’s hjemmeside.

Se ARKIV –  nyheder, som tidligere har været bragt på nyt-siden.

———-

Benyt Danmarks eneste skakbutik
Ved du, at der er en skakbutik på Falkoner Alle 36, Frederiksberg (nær metroen)? Se sortimentet på www.bedretilskak.dk og kig forbi i butikkens åbningstid eller ring til Henrik på 23 26 64 25. Det er også her, at Skak for sjov har undervisning, og du kan spille i Skaksalonen. Se skaksalon.dk
Tjek også udvalget af brikker, brætter, præmier, computerprogrammer, turneringsmateriale og merchandise (kasketter, krus, slips, T-shirts og vin).
Butikken har helt bogstaveligt givet os det udstillingsvindue, som dansk skak har savnet.” (Skakbladet)

Hvis du ikke finder, hvad du søger på Bedre til skaks hjemmeside , så prøv Dansk Skoleskaks skakshop eller Dansk Skak Unions skaksalg.

 

Skak er god hjernegymnastik

Kishi2

KoncentrationOgFokus2

SkakForSjovDeBedre2

KoncentrationOgFokus

salonskak

butikHostrupsvej2