Kalender 2022

December 

Lørdag den 10. december kl. 10-16 (mødetid kl. 9.45): Københavns Skak Unions Junior Grand Prix (JGP) i Amager Skakforening, kulturhuset Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København S. JGP er især for børn, som er medlemmer af Dansk Skak Union (DSU). Men børn, som ikke er medlemmer af DSU, kan prøve at deltage i to JGP-arrangementer inden evt. medlemskab. Se invitation og mulighed for tilmelding.
 

Kalender 2023

Januar 

Uge 4, fra mandag den 23. januar til og med lørdag den 28. januar: Undervisning for 1. halvår 2023 begynder igen i lokalerne på Falkoner Alle 36.

Søndag den 29. januar kl. 10-16 (mødetid kl. 9.45): Københavns Skak Unions Junior Grand Prix (JGP) i skakkluben Caïssa Gladsaxe, Telefonfabrikken, Telefonvej 8, Søborg. JGP er især for børn, som er medlemmer af Dansk Skak Union (DSU). Men børn, som ikke er medlemmer af DSU, kan prøve at deltage i to JGP-arrangementer inden evt. medlemskab. Se invitation og mulighed for tilmelding.

Ved du…

Skak for sjov er Danmarks største skakklub
Foreningen Skak for sjov har ca. 350 medlemmer og er således landets største skakklub. De fleste spiller i det flotte skaklokale på Falkoner Alle 36 (nær Frederiksberg Metro), mens andre deltager på de tre Frederiksberg-skoler, hvor Skak for sjov organiserer skoleskak. Skak for sjov er kollektivt medlem af Dansk Skoleskak, og nogle af foreningens børn og unge er også med i Dansk Skak Union.

Børn på 5 år kan lære at spille skak
I Skak for sjov kan børn på 5 år være med på et skakhold. Nogle finder tidligt stor glæde og god udfordring i det klassiske brætspil. Se fx historien om Frode i skak-indslag på TV2-Lorry.

Sådan slår du din venner i skak
Hvordan får man de letteste sejre, og er der genveje til dem? Det svarer Henrik Andersen på i anledning af Skolernes Skakdag. Henrik underviser i skak og har desuden Danmarks eneste fysiske butik, der udelukkende sælger skakudstyr. Se hele interviewet på TV2’s hjemmeside.

Se ARKIV –  nyheder, som tidligere har været bragt på nyt-siden.

———-

Benyt Danmarks eneste skakbutik
Ved du, at der er en skakbutik på Falkoner Alle 36, Frederiksberg (nær metroen)? Se sortimentet på www.bedretilskak.dk og kig forbi i butikkens åbningstid eller ring til Henrik på 23 26 64 25. Det er også her, at Skak for sjov har undervisning, og du kan spille i Skaksalonen. Se skaksalon.dk
Tjek også udvalget af brikker, brætter, præmier, computerprogrammer, turneringsmateriale og merchandise (kasketter, krus, slips, T-shirts og vin).
Butikken har helt bogstaveligt givet os det udstillingsvindue, som dansk skak har savnet.” (Skakbladet)

Hvis du ikke finder, hvad du søger på Bedre til skaks hjemmeside , så prøv Dansk Skoleskaks skakshop eller Dansk Skak Unions skaksalg.

 

Skak er god hjernegymnastik

Kishi2

KoncentrationOgFokus2

SkakForSjovDeBedre2

KoncentrationOgFokus

salonskak

butikHostrupsvej2